olmayacak iş




Adamın biri olmayacak işler peşinde koşarmış. Bakmış hava çok sıcak ne yapsam da güneşin ısısını biraz azaltsam demiş ve dağın zirvesine doğru elinde bir kova suyla çıkmaya başlamış. Dağın zirvesine yaklaştığında bakmış ki güneş gidiyor. Zirveye varmış güneş yok. Yıldızları görmüş ne güzel ışık topu bunlar bir tanesini evime götürsem akşamları aydınlatır evimi diyerek yıldızları toplamak için zıplamaya başlamış ama nafile bir daha zıpladığında zirveden yuvarlanıvermiş başına yastık olmuş bir taş. Gözlerini açtığında yüzünün kanlandığını farketmiş ve büyük bir baş ağrısıyla uyanmış.
–Of of güneşi görmüş hayalini düşünmüş, bir taş onun aklını başına getirmiş ve zirveden aşağı doğru bir daha olmayacak işler peşinde koşmanın ona neye mal olduğunu düşüne düşüne inmiş.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Bu Blog 06.09.09 tarihi ile yeniden yapılandırılmıştır.Sitedeki videolar video.yahoo.com,video.google.com ve izlesene.com tarzı video sitelerinden alınmıştır.Videoların içeriklerinden blogumuz sorumlu tutulamaz.Ayrıca blogumuz yapılandırımadan sonra tamamen özgündür.Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz video varsa ve herhangi bir yazının çalıntı olduğunu düşünüyorsanız iletişim için beyazzarf@hotmail.com..Mail atmanız yeterlidir.